De Infectiepreventie game

De voordelen

Blended Learning

De Cybersecurity Game is een blended leerprogramma. Jouw team neemt deel aan live workshops én gaat gedurende drie weken dagelijkse uitdagingen en opdrachten aan in de online game. Omdat je tijdens de game dagelijks je kennis en vaardigheden oefent en deze kennis direct in de eigen praktijk toepast, blijkt deze methode veel effectiever dan traditionele manieren van trainen of e-learning.

[IMAGE]

[IMAGE]

15 minuten per dag

Lange trainingsdagen zijn nu overbodig! Ga van start met een inspirerende live-workshop en combineer die met het spelen van de game. De game duurt drie weken waarin je per dag 15 minuten wordt uitgedaagd om jouw digitale weerbaarheid te vergroten. Heb je de smaak te pakken? Daag dan eens de andere teams uit voor een kennisbattle!

Gamification

De beste manier om nieuwe inzichten en vaardigheden te ontwikkelen en om deze om te zetten in dagelijks gedrag is spelenderwijs. Dit kan in een gameomgeving zoals in die van de Cybersecurity Game. Met gamification leer je oude gedragspatronen doorbreken. Deze methode geeft leren en veranderen een boost en maakt het toepassen van nieuwe inzichten en vaardigheden leuk, concreet en meetbaar!

[IMAGE]

[IMAGE]

Plezier

Een spel wijkt af van de dagelijkse sleur. Spelelementen zorgen ervoor dat je meer plezier beleeft tijdens de training. Het spel van de Cybersecurity Game is leuk, uitdagend, spannend en prikkelt je beleving. Heb je plezier tijdens het leren? Dan draagt dit bij aan een hogere motivatie en betrokkenheid.

Meetbaar Resultaat

De game-modules bestaan uit een mix van kennis- en praktijkopdrachten. Werk tijdens de game aan een persoonlijke uitdaging en het behaal een meetbaar resultaat. Hoewel de inhoud van het programma serieus is bieden de kennisbattles, de praktijkuitdagingen en het behalen van gezamenlijke progressie de beleving van een echte spelervaring!

[IMAGE]

Check zelf de Infectiepreventie Games en download de app:

Om een indruk te krijgen van de Infectiepreventie Games kun je de app gratis downloaden en als test-gebruiker inloggen. 

Wil je alle content en functionaliteiten bekijken? Neem dan contact op met 4Growth en vraag naar een volwaardig test account.