FAQ's

Veelgestelde vragen

Heb ik inzicht in statistieken en data tijdens de Infectiepreventie Games?

Game Managers, bijvoorbeeld leidinggevenden en/of L&D specialisten, krijgen toegang tot de statistieken.

Kan je de Infectiepreventie Games alleen op je smartphone via de app spelen?

Nee, je kunt de games ook spelen op je laptop via de webbrowser.

Hoe moeten de Infectiepreventie Games geactiveerd worden?

Wij adviseren altijd om de Infectiepreventie Games te promoten middels posters, QR-codes en het inzetten van bestaande communicatiekanalen voor informatie rondom de games. Wij hebben hier standaard materiaal voor beschikbaar.

Hoeveel gebruikers kunnen er maximaal gebruik maken van de Infectiepreventie Games?

Er zit geen maximum aan.

Hoe zit het met privacy en veiligheid van de Infectiepreventie Games?

Bij Games.4Growth hebben we veiligheid, data-protectie en privacy hoog in het vaandel staan. Al onze software voldoet aan de Owasp-1033 security standaard en bij elk project of samenwerking zijn afspraken omtrent veiligheid, uptime en data-protectie vastgelegd in een bewerkersovereenkomst en Service Level Agreement. 

Kunnen de Infectiepreventie Games altijd gespeeld worden?

Dat kan, maar het is leuker EN effectiever als we het een afgebakende periode aanbieden. Wisselbokaal bij ieder nieuw toernooi!

Kan ik de Infectiepreventie Games ook koppelen of integreren aan ons eigen leerplatform? 

Zekers. Middels, een Single Sign On oplossing en bestaande API’s kunnen we koppelingen realiseren met bijvoorbeeld een Leer Management Systeem zodat gamification een standaard toevoeging wordt, naast je bestaande leer- en verbeteroplossingen.

Kunnen de Infectiepreventie Games van eigen content voorzien worden?

Ja, dit kan. De huidige games zijn in samenwerking met Reinier de Graaf ontwikkeld, op basis van hun beleid en protocollen. Het op maat maken van de Infectiepreventie Games is mogelijk. Stem dit af met jouw contactpersoon bij 4Growth.

Kunnen de Infectiepreventie Games uitgebreid worden met andere leerdoelstellingen?

Ja dat kan, maar dat doen we liever niet. De Infectiepreventie Games zijn juist krachtig omdat ze een duidelijk leerdoel nastreven. Uiteraard is het wel mogelijk om nieuwe/andere games in te richten met eigen leerdoelstellingen.

Kunnen de Infectiepreventie Games ook ingezet worden voor verschillende doelgroepen?

Iedereen die baat heeft bij het toepassen van Infectiepreventie maatregelen. Wat ons betreft kunnen we hier allemaal van leren!

Zijn de Infectiepreventie Games ook te benaderen via Single Sign-On (SSO)?

Ja, via Single Sign On koppelen we medewerkers met hun werk e-mailadres aan het programma. Één klik op de knop en je bent binnen.

Waarom zou ik voor de Infectiepreventie Games kiezen?

Met de Infectiepreventie Games heb je je eigen game-based learning app. Met games versterk je het leereffect. De Infectiepreventie Games zijn cloud based, eenvoudig te integreren, of te koppelen middels API’s en SSO. Daarnaast zijn de games geoptimaliseerd voor mobiel, tablet of desktop. Het heeft optimaal usermanagement, content management en reporting tools. Veilig en bewezen betrouwbaar!

Hoe kan ik contact opnemen?

Je kunt ons bellen op: +31 (0) 23 88 82 358 of mailen naar info@4growth.com

Werkt inzet van de (Infectiepreventie) Games altijd?

Hoe graag we ook zouden willen, helaas is dit niet het geval. Gamification werkt alleen als de randvoorwaarden dit toe laten. Zo moet er een ruimte en tijd gemaakt worden voor de deelnemers, om zich te ontwikkelen. Voordeel is dat organisaties deze tijd en ruimte sowieso moeten vrijstellen! Daarbij dient de content van de game aan te sluiten bij het doel en de leerbehoefte van de doelgroep. En er moet sprake zijn van een ervaren emotionele veiligheid bij de deelnemers.

Werkt inzet van games voor iedereen?

Ja. Als de randvoorwaarden aanwezig zijn en de deelnemers snappen ‘waarom’ gamification ingezet wordt en wat het gezamenlijk doel is, zal het overgrote deel van de deelnemers volop commitment en enthousiasme tonen. We houden allemaal van spel. De vorm van gamification verschilt echter per doelgroep. Waar de een nogal competitief is, wordt een ander enthousiast van onderzoekende en creërende spelvormen en wordt weer een volgende doelgroep vooral blij van spelvormen waarin samenwerking centraal staat. Games.4Growth biedt spelvormen die aansluiten bij vrijwel alle denkbare doelgroepen en situaties. 

Hoeveel tijd zijn medewerkers met de Infectiepreventie Games bezig?

Gemiddeld 10 minuten per dag. Voor een maximaal leer-effect zal elke vorm van gamification die wij inzetten, verspreid zijn over meerdere dagen en de deelnemer uitdagen de koppeling van theorie naar praktijk te maken.