Game-Class 11 juni 2024

Game-Class infectiepreventie dinsdagmiddag 11 juni 2024, Reinier de Graaf Ziekenhuis Delft

Vind jij het als Infectiepreventie Deskundige ook lastig om top of mind te blijven bij je collega’s? Zakt de aandacht voor algemene voorzorgsmaatregelen en handhygiëne soms een beetje weg en vinden collega’s de standaard trainingen toch een tikkeltje saai?

Zijn jullie benieuwd naar nieuwe oplossingen om kennis, houding en gedrag aangaande Infectiepreventie te beïnvloeden op een manier die effectief, leuk én schaalbaar is?

Schrijf je dan in voor de Infectiepreventie Game-Class en ontdek hoe gamification voorlichting en training van infectiepreventie maatregelen versterkt en aantrekkelijker maakt.

De Infectiepreventie Games zijn ontwikkeld in samenwerking met Ziekenhuis Reinier de Graaf.

Tijdens deze interactieve sessie delen we onze ontwerpprincipes, opgedane ervaringen en leerpunten. Na afloop va de Game-Class ken je de belangrijkste kansen en valkuilen voor het inzetten van gamification en kun je de Infectiepreventie Games ook met jouw team testen en ervaren.

Programma

Sprekers:

Lindsay Kroon de Keizer, Infectiepreventie Deskundige en projectleider Infectiepreventie Games Reinier de Graaf. 

Marcel Mens, oprichter 4Growth en specialist Game-based Learning.  


13:15-13:30:Inloop en welkom, Reinier de Graaf Gasthuis

13:30 – 14:00 Lindsay: Infectiepreventie training en voorlichting bij Reinier de Graaf, uitdagingen, wensen en ambities.

14:00 – 14:45 Marcel:Zelf gamification effectief inzetten? Handige tips en invulling van ontwerpprincipes uit gedragswetenschap, didactiek en praktijk.

14:45 – 15:15:De Infectiepreventie Games bij Reinier de Graaf. Uitgangspunten, resultaten, ervaringen en lessen voor de toekomst. Lindsay en Marcel

15:15 – 15:45 Pauze

15:45 – 16:00De Infectiepreventie Games in ontwikkeling. Van losse micro-games naar een aanpasbare leer-app 

16:00 -  16:30Maak je eigen Game-plan. Randvoorwaarden voor succes? Hoe krijg ik mijn organisatie mee? Maatwerk of standaard oplossing? 

16:30 – 17:00Nabespreking en uitreiking test-accounts Infectiepreventie Games

Meld je kosteloos aan

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!